Menu

agenda

afgelopen evenementen

agenda & nieuws

06.11.13—14:00    KASK Design Affairs Pitch Cirque event

Ben je student design aan KASK of net afgestudeerd?
Heb je een idee of een object dat de moeite waard is om op de markt te brengen?
Creatief, vernieuwend, zinvol, functioneel én met commercieel potentieel?

Aarzel dan niet om het voor te leggen tijdens de eerste KASK Design Affairs pitch op woensdag 6 november van 14:00 tot 18:00 uur in de Cirque.
Overtuig de jury en misschien wordt jouw ontwerp dan wel bekroond met het KASK Design Affairs label.

Que?

KASK Design Affairs is het label waaronder KASK School of Arts een selectie van designproducten in de markt zet, die studenten tijdens hun studies hebben ontworpen. Het KASK Design Affairs label werd onder meer al toegekend aan ontwerpen van Hermine Van Dijck, Cas Moor, Michael von der Crone en Milan Verstraete. Ook Pauline Scharmann en Arthur Haegeman werkten mee.

Design Affairs is het creatieve ondernemersplatform voor studenten designers van KASK School of Arts. Met het 'learning-by-doing' principe wil het studenten design én onderzoekers als individu of collectief doen nadenken over design in marktcontext om zo creatief ondernemerschap aan te moedigen. De leiding is in handen van een team docenten en experten. Zij ondersteunen de ontwerpers en beoordelen de producten en concepten op hun creatieve, innovatieve en commerciële waarde.

Inschrijven is verplicht! Stuur een mail met een foto van je designobject, een korte uitleg over het ontwerp (een half A4’tje is voldoende) én je telefoonnummer naar saskia.westerduin@designaffairs.be. Daarna ontvang je een mailtje met het uur waarop je op de show-off verwacht wordt.

  • KASK Design Affairs
  • Louis Pasteurlaan 2, 9000 Gent, gratis